Kansanmusiikin kyydissä! -kuvakirja

Maestro Markus ja Fiktio Fakta Kansanmusiikin kyydissä! -kuvakirjan alkuvirikkeinä ovat toimineet lukuisat Maestron ja Fiktion kiertue-esitykset, jotka ovat käsitelleet suomalaisen kansanmusiikin historiaa ja sen soittimia. Mittavin ja kattavin eri kokonaisuuksista on ollut vuonna 2016 Vakka-Suomessa ja osin Satakunnassa toteutettu Maestro ja Fiktio Kansanmusiikin matkassa! –EU-hanke

Jossain vaiheessa ilmestyi idea ensimmäisestä Maestro ja Fiktio-kuvakirjasta, ja erään toisen taideprojektin myötä asiasta innostui myös ammattikuvittaja Elina Jasu. Jo alkuvaiheissa tuli myös kotiseutuhenkinen ajatus, että kirjan tarinan aiheineen voisi hyvin istuvasti sijoittaa Laitilassa sijaitsevan Kauppilan umpipihan miljööseen.

Tiivis yhteistyö alkoi, ja koska jokaisella tekijöistä on omia lapsia, löytyi myös varsin tarkka käsitys siitä, millainen tulisi  sellaisen hyvän lasten kuvakirjan olla.

Ja marraskuun lopussa 2018 tämä meidän näkemyksemme tuli painosta valmiina.

Kirjan tilaus: maestrojafiktio (a) gmail.com

Kirjan hinta 20€ + 4€ postituskulut

Voit tilata ja maksaa kirjan myös PayPalin kautta. Paypal-linkin hinta sisältää myös postituksen 4€. Postituksen hinta on aina 4 €, riippumatta tilattujen kirjojen määrästä. Klikkaa alla olevaa PayPal-linkkiä, jos haluat tilata kirjan helposti PayPalin kautta.

Voit myös tilata kirjan Mantelinan verkkokaupasta.

Kirjan valmistumista ovat tukeneet: